Intensiv POP-UP undervisning i november

POP-UP undervisning

Fra søndag d. 1. november tilbyder vi intensiv POP-UP undervisning med max. 4 par pr. hold.

Der er tale om en forsøgsordning, som er helt uafhængig af den almindelige undervisning, som pt. er aflyst (se retningslinjer for afvikling og evt. refusion nederst).

Alle hold vil i løbet af denne uge få en separat mail med invitation og praktisk information.

Sådan fungerer det

Konceptet for POP-UP undervisning er, at du betaler pr. gang, du deltager. Undervisning vil søndag og tirsdag være af 45 min. varighed og koster 45 kr. pr. person/ gang.
Torsdag vil det være af 45 min. varighed og koster 45 kr. pr. person / gang.

Der vil være mulighed for POP-UP undervisning på de vanlige undervisningsdage, med mindre regeringen strammer kursen igen.

Du kan KUN tilmelde dig til de hold, som du normalt er på og med din vanlige partner. Der vil være to heat pr. hold, så 8 par fra hvert hold får mulighed for at danse hver uge. Undervisningen vil foregå i de vanlige tidsrum, og det er din sædvanlige underviser, som forestår undervisningen.

Datoer, tidsrum og betalingsinformation vil fremgå af den mail, som du modtager for hvert af de hold, som du er tilmeldt.
Tilmelding foregår pr. hold, da vi er forskellige personer, som sidder med styringen af dette.

Da der kun er begrænset antal pladser, kan I ikke forvente at komme på hver gang. Vi vil forsøge at fordele sol og vind så lige som muligt, og I får besked om, hvilke datoer og tidsrum I kan komme.
Tilmeldingen er bindende.

Hvad med den normale undervisning?

Dette tilbud er uafhængigt af den almindelige undervisning, som vi genoptager, så snart det er muligt. Vi vil forsøge at erstatte de tabte timer senere på sæsonen. Er dette ikke muligt, vil I få refunderet de tabte gange efter de gældende handelsvilkår for Salsa Latina. Dette sker først ved slutningen af dansesæsonen.

Læs vores handelsbetingelser her: https://www.conventus.dk/dataudv/www/handelsbetingelser_popup.php?foreningsid=4941