Sensual Saturday med Erik & Katinka d. 21/5

Erik & Katinka

Er du vild med bachata, og vil du gerne lære mere af den populære sensual bachatastil med fokus på smooth body movement, teknik og styling? Så glæd dig til besøg af de to fantastiske bachata-instruktører fra København, Erik & Katinka!

Erik & Katinka er kendt og elsket for deres lækre stil, samt professionelle tilgang og humorfyldte undervisning. De underviser i Bachata i hele Europa og er klar til at dele alt deres erfaring med os, når de kommer på besøg hos Salsa Latina i Roskilde!

Tid & Sted

Lørdag d. 21. maj 2022

Kl. 11.00 – 12.30: Partner work Bachata Letøvet niveau (inkl. 15 min. pause)
Kl. 12.45 – 13.30: Men and lady styling

Sted: Østervangsskolen – Festsalen, Astersvej 15. 4000 Roskilde

Pris: 125 kr. for begge workshops

Workshops (2 i en)

Erik & Katinka vil først give 2 x 45 minutters partner workshop i Sensual Essentials, hvor de vil undervise i alle de vigtigste teknikker og bevægelser fra Bachata Sensual, kombineret i nogle sjove og brugbare figurer.

Derefter vil de inspirere os med 45 min. soloundervisning, hvor der er fokus på styling for både mænd og kvinder samt musikalitet.

Hvis du har lyst til at øve videre efter workshoppen, er der mulighed for dette indtil kl. 16.

Tilmelding

  • Din tilmelding gælder begge workshops
  • Når du tilmelder dig, kommer du på venteliste. Det betyder, at din tilmelding er registreret. Vi sætter jer løbende på, så det går lige op med leaders and followers.
  • Hvis du ønsker at tilmelde dig med en partner, skal I hver især tilmelde jer og begge under jeres profil angive dansepartneren.
  • Senest tilmelding tirsdag d. 16/5 – 2022

Tilmeld dig her: https://www.salsalatina.dk/tilmelding/

Du skal være medlem af Salsa Latina for at deltage. Medlemsskabet koster 75 kr. pr. år.