Fernando Kildegaarden 2021 scaled

Fernandos julegave workshop

Sidste år var Fernando så sød at give os en julegave i form af en gratis workshop for Salsa Latinas medlemmer. Pga. Corona har det ikke været muligt at afholde den før nu, men lørdag d. 25. september skal det være. Der vil være 2 bachata workshops på forskellige niveauer. Der vil som udgangspunkt være partnerskifte med mindre man som par ønsker noget andet.

Kl. 11 – 12: Bachata Basis for alle
Denne workshop henvender sig til salsalatinos/-as på ALLE niveauer. Det eneste krav er, at du kan holde rytmen, når du danser salsa og er frisk på at have en sjov time med bachata. Tilmeld jer her

Kl. 12.30 – 13.30: Bachata Letøvet
Denne workshop er for Salsa Latina holdene letøvet og øvet. Vi vil arbejde med teknikker, lidt footwork og basic body moves, som skal bruges i en figur på letøvet niveau. Tilmeld jer her

Hvis I har lyst til at øve videre efter både første og anden workshop, er der mulighed for dette indtil kl. 15.

Vi serverer lidt frugt undervejs.

Tilmelding

  • Når du tilmelder dig, kommer du på venteliste. Det betyder, at din tilmelding er registreret. Vi sætter jer løbende på, så det går lige op med leaders and followers.
  • Hvis du tilmelder dig med en partner, er du sikret en plads på workshoppen. I skal hver især tilmelde jer og begge under jeres profil angive dansepartneren.
  • Hvis du tilmelder dig alene, er det først til mølle, så det går op med leader og follower
  • Senest tilmelding tirsdag d. 21/9

Sted: Østervangsskolen – Festsalen
Astersvej 15. 4000 Roskilde
Parkering ved Fakta

The event is finished.

Date

sep 25 2021
Expired!

Time

11:00 - 13:30