Maykel

Udendørs dans med Maykel Fidel – SOLO (2 heats footwork og bodymovements)

Bachata SOLO med Maykel Fidel

Kom og vær med, når bachata-instruktør Maykel Fidel besøger Salsa Latina for at sætte fokus på bachata footwork, turns og body movements.

PROGRAM:

Kl. 11.00 til 12.00
Heat 1:
Bachata Footwork  UDEN partner

Vi vil arbejde på en sjov og udfordrende kombination af footwork med fokus på musikalitet, lette fødder og vægtkontrol. Når man først lader sig blive inspireret af bachata footwork, så er det intet, der kan stoppe dig. Det giver fornyet energi til dansen lige så vel som inspiration til at slå sig løs, når du danser i takt med de traditionelle bachatarytmer. Vær “grounded”, vær aktiv og vær klar!

Niveau: Alle kan være med

Pris: 40 kr.

 

Kl. 12.15 til 13.15
Heat 2:
Turns & Body movements UDEN partner

Fokus vil være på bedre kontrol af drejninger, overkropsbevægelser og bachatarytmens opbygning. Vi vil arbejde hen imod en energisk sammensætning af forskellige “turns” og gennemgå de bedste forberedelser for at føle sig mere sikker, når man indsætter skarpe og tydelige drejninger i bachatadansen. Derudover vil fokus være på isolationer af overkroppen, så “waves”, “bodyrolls” og skulderbevægelser bliver en mere flydende del af din daglige bachatadans.

Niveau: Alle kan være med

Pris: 40 kr.

Tilmeld: https://www.salsalatina.dk/tilmelding/

Tilmeldingen er bindende fra onsdagen inden arrangementet. Du modtager et link til betaling torsdag el. fredag (når vi har nogenlunde styr på  vejrudsigten) indtil da vil du stå som værende på venteliste.

Vi overholder naturligvis alle Corona-retningslinjer, og det forventer vi også at deltagerne gør.

Sted: Udearealerne ved Kildegården.
Kildegården 1 – 15, 4000 Roskilde.
Hvis du er i bil, skal du køre ind fra Møllehusvej ved Idrættens hus.

Du skal være medlem for at deltage. Medlemskabet koster 75 kr.
Hvis du melder dig ind nu, gælder det også for næste sæson

Bliv medlem her

Vi glæder os til at danse med dig.

Lidt om Maykel

Maykel er en erfaren danser, koreograf, musiker og DJ med rødder i Argentina og Nicaragua. Hans stil er inspireret af Bachata sensual med et flair af R’n’B, Hip Hop og Modern Street Dance. Han har arbejdet som danseinstruktør på flere danseskoler i København, undervist på flere bachatafestivaler og deltaget i flere dansekonkurrencer.

The event is finished.

Date

maj 29 2021
Expired!

Time

11:00 - 13:15