Online undervisning med Salsa Latina

Vi har stadig onlineundervisning i dans

Bachata med Sabine Boesen nogle søndage i juni

Kizomba med Tobias Trier onsdage nogle onsdage i juni.

Se programmet i kalenderen nedenfor

Da vi, pga. coronakrisen, desværre ikke kan gennemføre den normale fysiske undervisning, har vi nu onlineundervisning i dans med vores dygtige instruktører på facebook.

Du kan deltage i alt vores onlineundervisning i dans , hvis du er medlem og har betalt for undervisning sæson 2019/2020.

Vi anbefaler dog, at du følger det niveau, som du normalt deltager på.

Undervisningen i online dans foregår i facebookgrupper og hver instruktør har sin egen gruppe.

I skifter facebookgruppe, som når I normalt skifter lokale.

Du vil møde både live/playback undervisning i facebookgrupperne. Videoerne med onlineundervisning i dans vil blive liggende i de enkelte grupper efter undervisningen, så du kan se det lige så tit du vil.

Dans med i stuen, i køkkenet, i haven, på jobbet, alene eller sammen med andre, med den anbefalede afstand selvfølgelig. 🙂

Beskrivelser af hold og links til facebookgrupperne bliver lagt i boksene efterhånden, som de bliver oprettet.

Så følg med her på siden.

Vi opretter begivenheder i de enkelte grupper på facebook.

Vi tager forbehold forændringer, så følg med på siden her og på facebook

Onlineundervisning med Fernado, Tanja, Yulaisy, Niels Henrik er slut,

men du kan stadig nyde undervisningen i onlinegrupperne på facebook

Find grupperne her

kari shea qa1wvrlWCio unsplash

Online kalender

No event found!

Kizomba

Niveau beskrivelser:

Hold1: Begynder-niveau, kl. 17-18

Vi lærer grundtrin og basale vendinger og bliver fortrolige med dansefatningen; vores “ramme”. Vi fokuserer på at lære at føre og følge. Vi bliver fortrolige med musikkens puls og placerer vores trin herefter. Vi lærer at kunne tilpasse vores bevægelser til forskellige dansepartnere og sange. Vi lærer variationerne Mens Saida, Womans Saida, Relogio, Retrocesso, Estrella og Virgula. Vi lærer at åbne op og gå ind og ud af promenade. Vi lærer, hvordan førerens intentioner bedst kommunikeres og modtages af følgeren. Vi eliminerer støj og uvaner fra andre danse og frigør mest mulig energi og opmærksomhed til bevægelserne i kizomba. Vi tager også hul på den livlige semba som er kizomba’ens moder og som har færre stop-trin. Efter et forløb på begynderniveau, er vi rustet til at begå os på det sociale dansegulv på egen hånd og har styr på en fundamental vifte af bevægelser. Og vi kan med få midler danse kizomba på en musikalsk, sikker og behagelig måde.

Hold2: Fortsætter-niveau kl. 18:00-19:00.

Vi lærer raffinerede variationer såsom Escada, Tesoura og Saida Rotacao. Vi indøver bevægelser, hvor føreren løfter følgerens ben. Vi arbejder med variationer som veksler mellem de 3 tempo-lag: gå-tempo, halv-tempo og dobbelttempo. Vi introducerer slides, pivot og benkroge. Vi lærer at føre med shadow-legs og lærer måder at skifte mellem shadow-legs og mirror-legs. Vi styrker vores evne til at kunne kommunikere og opfatte nuancer i samspillet mellem den der fører og følger. Vi introducerer genren urban kiz som kræver større grad af parathed og kropslig opmærksomhed end kizomba og semba. Vi lærer bevægelser som gør brug af hele kroppens linjer til en mere helstøbt og smuk dans. Når vi har gennemført kizomba-forløbet på intermediate niveau, behersker vi et stort alfabetet af kizomba-mønstre: Både dem som kizomba har tilfælles med andre danse, og dem som er unikke for kizomba, semba og urbankiz.

Om undervsiningen i kizomba online:

Lær kizomba online hver onsdag med Tobias Trier hos Salsa Latina 2020 på.

Du kan lære pardansen kizomba uanset om du er begynder eller rutineret indenfor pardans. Nyd de inciterende Kizomba-rytmer og forførende dansemoves under ledelse af Tobias Trier, som bliver assisteret af Lisbeth Roug i online undervisning som foregår hver i onsdag igennem en Facebook-gruppe. Vi gennemgår grundlæggende dansetrin og variationer, så du bliver rustet til at begå dig på et socialt dansegulv. Tobias sørger for god musik at danse til. Musikstilen er Kizomba, Semba, Urban Kiz og Tarraxa. Der vil være et hold på begynder-niveau kl 17-18 og et hold på fortsætter-niveau kl 18-19. Undervisningen foregår hver onsdag fra 12/5. Ialt 6 gange.