Tilmeld dig til dansehold hos Salsa Latina

Velkommen til sæson 2020/2021 hos Salsa Latina i Roskilde

Velkommen til vores nye dansesæson, for både gamle og nye dansere.

Sikke et år vi har været igennem. Corona har gjort sit til, at vores dans og aktiviteter har været på standby siden marts og at vi fremadrettet må lave nogle ting anderledes i hvert fald for en periode, som ingen ved, hvor længe varer. 

Vi har fast undervisning i flere stilarter nemlig: salsa, bachata, son , kizomba og standard/latin. Læs mere her.

Vi danser i lokaler på forskelige skoler i Roskilde. Se hvor vi danser her

For at modtage danseundervisning hos Salsa Latina i Roskilde, samt deltage i vores mange arrangementer, skal du være medlem af vores forening. Medlemskontingent koster kr. 75,- pr. år og løber fra 1. maj til 30. april.

Tilmeld dig foreningen eller forny dit medlemskab Klik her

Læs venligst: Retningslinjer COVID-19 klik her

Nedenfor kan du tilmelde dig vores dansehold.

Tilmelding gælder hele sæsonen, som løber fra september til maj.

Læs venligst vejledningen her på siden. før du tilmelder dig et hold.

OBS! Alt indhold i selve holdtilmeldingen (nederst på siden) er kode indsat fra Conventus og har derfor intet med hjemmesiden at gøre. 

Har du spørgsmål eller rettelser til holdtilmelding så kontakt

Iben@salsalatina.dk eller Britt@salsalatina.dk(standard/latin). 

Anden kontakt til bestyrelsen klik her

Tilmelding dans - Vejledning

 • Du skal være medlem af foreningen, for at kunne tilmelde dig danseundervisning. Tilmeld her
 • Du finder alle vores hold nederst på denne side. Tryk tilmeld og herefter “venteliste”. Indtast dine oplysninger.
 • Du er selv ansvarlig for at opdatere din profil. Det er især vigtigt, at din mailadresse og dit telefonnr. er korrekte. Medlemslogin klik her

   

 • Du kommer på venteliste ved tilmelding. Dette betyder, at vi har modtaget din tilmelding hos os. Vi sætter dig manuelt på hold i løbet af august.
 • Tilmelding med dansepartner: Vi anbefaler, at du om muligt tilmelder dig med en dansepartner, da du hermed selv kan bestemme, hvem du vil være fast partner med i den kommende sæson. Vigtigt! Tilføj din/dine dansepartnere i din medlemsprofil (eks. Dansepartner 1: Hans, T1, Kiz.begynder og måske dansepartner 2: Anders, Bachata 1).
 • Tilmelding uden dansepartner: Hvis du tilmelder dig uden dansepartner, står du på venteliste til en leader eller en follower melder sig. I bliver sat sammen, og indtil der bliver løsnet på den sociale afstand, danser du med den som du får tildelt. Vi kan ikke garantere, at det er en, der passer i alder eller størrelse.  (vi prøver dog at se lidt på alderen).
 • Hvis din partner er forhindret, er du selv ansvarlig for at finde en anden. Hvis det er helt umuligt spørg evt. holdlederen om hjælp.
 • Endelig tilmelding/betaling: Når du får tilbudt en plads på holdet, modtager du en mail med et betalingslink. Log ind via linket og betal for holdet.
  (Virker linket ikke: Log ind på din profil via medlemslogin og bekræft din plads (under “hold”) ved at betale med dankort/ e-dankort.)

Valg af niveau

Det kan måske være lidt svært, at vide hvilket niveau, du skal vælge. Læs gerne holdbeskrivelserne under “Info” ud for de enkelte hold i holdtilmeldingen nedenfor. Her kan du se, hvad der forventes af dig og hvad man evt. lærer på holdet. Hvis du er i tvivl, så tag en snak med instruktøren for vejledning. 

Vores anbefaling er, at du forbliver på et niveau, hvor du har og kan opbygge overskud og får det grundlæggende med hele vejen op. Det kan således være bedre, at du vælger det samme hold 2 sæsoner i træk, fremfor at rykke for hurtigt op til et niveau hvor du ikke helt kan følge med.
Det er bare sjovest for alle, hvis du kan smile lidt til din partner under dansen.