Undervisning i son

Kom og lær Cubas mest elegante dans. 

Vi tilbyder normalt hold på 2 niveauer i son. Begge hold ligger om tirsdagen og er á to lektioners varighed (1,5 time.) inkl. pause. Vores holdbeskrivelser findes i bunden af siden (du finder dem også ved holdtilmelding). Hvilke hold der udbydes i de enkelte sæsoner, kan ses når holdene ligger klar til tilmelding i august.

Vores figurer er primært figurer, man kan bruge i fri dans.

Undervisningen i son bliver praktiseret i rueda, da det er en god måde at tjekke om eleverne/danserne gør det rigtigt, plus at det en nem måde at få skiftet partner på.
 ( Rueda: betyder hjul og betyder man danser i rundkreds). Ønsker du at danse med fast partner, er det også en mulighed.

Alle hold starter med en let opvarmning, således at der på alle hold bliver arbejdet med rytme og musikforståelse. Herved bliver man bedre til at finde takten i musikken. Vi lægger også vægt på, at manden lærer at føre, så damen kan læne sig tilbage og lade sig føre. Du vil rettet på dine danseteknikker.
Kombinationerne, styling og fri dans bliver lettere og friere med en god teknik, og du og din dansepartner kommer til at nyde dansen mere.

Instruktøren vurderer efter 2-3 dansegange, om du er på et passende niveau.
Hvis ikke vil du blive anbefalet et andet hold.

Son begynder
Vi gennemgår grundtrin og basisfigurer. Son er en dans hvor man danser kontratempo, som er modsat takt i forhold til salsa. Derfor har vi stort fokus på rytmeforståelse.

Son let øvet  

Holdet er for dig, der har danset son 2-3 år og som har helt styr på son-takten. På dette hold bygges der videre på de figurer vi allerede kan og der danses i Rueda. Du vil lære forskellige og lidt mere komplicerede figurer både i par og som solo.

Son øvet/rutineret

Dette hold er for dig, der har danset son  i mere end 3 år og som har helt styr på son-takten. Kan lege med det.  På dette hold bygges der videre på de figurer, vi allerede kan. Du vil lære forskellige lidt mere komplicerede figurer både i par og som solo. Dansen vil blive krydret med lidt andre rytmer og stilarter – primært cubansk chachacha.